top of page
20160224_094047.jpg

Stichting Tuungane Amani Kenya Nederland (in Dutch)

STICHTING TAK NETHERLANDS

Welkom

Welkom op de website van Stichting TAK Nederland. We hebben de website van Stichting TAK Nederland en TAK Foundation in Afrika gecombineerd voor betere informatie verstrekkenin het engels over de programmas maar op deze pagina vindt u informatie, activiteiten en updates specifiek over de Nederlandse stichting.  .

TAK Netherlands: Welcome
SAM_1929.JPG

Van Stichting InterAct naar Stichting TAK

Over de laatste paar jaar zijn er nauwe banden ontstaan met TAK Foundation in Kenia. Daardoor hebben we dit jaar besloten Stichting InterAct (opgericht in 2005) van naam te veranderen naar Stichting TAK Nederland. Daarmee geven we duidelijk de link aan tussen de twee stichtingen. TAK Nederland heeft het mandaat om ondersteuning te verlenen op gebied van advies en financiering voor deonderwijs- en water projecten van TAK in Afrika. TAK Foundation in Oost Afrika implementeert de projecten in Kenia en Oeganda.

TAK Netherlands: Travel Services
SAM_1582.JPG

TEC AND JOLEM

Onderwijs via TamalakiEducation Centre en Jolem Business en Training Centre (link naar presentatie), gericht op het geven van basis onderwijs en technisch onderwijs

SAM_0694.JPG

TAK WATER

Water en Sanitatie, via TAK Water, gericht op waterboren en training van jongeren in water boren

SAM_0647.JPG

SEED PROGRAM

Sociale economische ontwikkeling via het SEED (SocialEconomic Enterprise Development) programma van TAK  waarin de aandacht is op het creëren van een fonds wat leningen verstrekt die worden terugbetaald in het fonds zodat het weer anderen kan helpen. Bijv. Solid Rock Widow Trust  en Jolem

Raak betrokken

Helpt u mee om kinderen en jeugd te onderwijzen en vrouwen te helpen met schoon water?


Stort uw bijdrage op bank rekening NL80ING0677674953 t.n.v Stichting Tuungane Amani Kenya Nederland te Sliedrecht (Kan zijn dat u de oude naam nog ziet bij uw bank: Stichting Inter-Act te Utrecht. Dat is hetzelfde maar de naams verandering heeft dit jaar plaatsgevonden)

Stichting InterAct heeft een Anbi registratie sinds 1 januari 2011 en daarmee is uw gift aftrekbaar. (RSIN 814749872)


Heeft u opmerkingen of vragen? Laat het ons weten via ons email adres: admin@takafrica.org

T.n.v. Stichting TAK Nederland.

U kunt ook practische kennis overdracht verlenen aan TAK Foundation doormiddel van een periode in Kenia technische assistentie te verlenen. Daarnaast heeft TAK Foundation ook de mogelijkheid om deskundige stagiaires te plaatsen. Stuur een email naar admin@takafrica.org voor meer informatie en mogelijkheden.

SAM_0821.JPG

DOCUMENTEN TAK NEDERLAND

Op deze pagina vindt u het meest recente jaarverslag voor TAK Nederland

TAK Netherlands: About
20151125_140606.jpg

FOR LONG TERM DONATIONS FOLLOW THE LINK

TAK Netherlands: Headliner
bottom of page